Selecteer een pagina

Verhuur

Verhelst Verhuur beschikt over een modern machinepark voorzien van de nieuwste technieken.

Graafmachine
Voor de huur van een graafmachine gaat u natuurlijk naar Verhelst Verhuur. Deze machine is met- en zonder machinist te huren. Huurt u de graafmachine inclusief machinist, dan kunt u er van op aan dat deze vakkundig en ervaren is, waardoor u zeker weet dat de werkzaamheden met de graafmachine op een professionele manier worden uitgevoerd. De graafmachine is uit te rusten met GPS.

Bulldozer
De bulldozer die wij in de verhuur aanbieden is breed in te zetten, denk hierbij bijvoorbeeld aan egalisatiewerkzaamheden. De machine is uit te rusten met GPS. Wanneer u de bulldozer inhuurt, is dit inclusief een ervaren en vakkundig machinist. Hierdoor weet u zeker dat de werkzaamheden efficiënt en vooral goed worden uitgevoerd.

Schranklader
Een voordeel van het huren van een schranklader is dat deze voor verschillende werkzaamheden te gebruiken is. Ook kan de machine uitgerust worden met diverse werktuigen, waaronder een leveler en GPS-besturing. De schranklader is, al dan niet voorzien van GPS, uitermate geschikt voor het profileren van (kleine) oppervlakken.

Wiellaadschop
Onze wiellaadschop kan worden ingezet voor een veelzijdigheid aan werkzaamheden. De machine wordt verhuurd met een ervaren machinist zodat u er van op aan kunt dat de werkzaamheden naar tevredenheid worden uitgevoerd. De machine is uitermate geschikt voor het profileren van oppervlakken. De wiellader kan worden uitgerust met een GPS gestuurde leveler, waardoor egalisatiewerkzaamheden uiterst efficiënt uitgevoerd worden. Verder is de wiellader uit te rusten met een 3 meter brede laserbord.

Tremwerk
Voor het los-, en vlak maken van de lading in uw schip kunt u ook bij ons terecht. Bij tremwerk is het essentieel dat er een vakkundige aanpak gehanteerd wordt. Dankzij onze ruime ervaring op dit gebied en vakkundig personeel welke ook ’s nachts gereed staat, hoeft uw schip nooit lang stil te liggen.

Heeft u een machine nodig, of nog vragen aan ons? Neem dan contact met ons op via onderstaand mailadres/telefoonnummer.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid