Selecteer een pagina

Verhuur bulldozer

Verhuur van een bulldozer en andere bouwmachines is een van de specialiteiten waarvoor u Verhelst Verhuur inschakelt. Onze bulldozers worden veelal gebruikt voor egalisatiewerkzaamheden en andere grondwerken. Wanneer u de bulldozer inhuurt, is dit inclusief een ervaren en vakkundig machinist. Hierdoor weet u zeker dat de werkzaamheden efficiënt en vooral goed worden uitgevoerd.

Verhuur van bulldozer voor uiteenlopende werken

De bulldozer die wij in de verhuur aanbieden is in te zetten voor diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan het grond-, weg- en waterbouwwerkveld. Wanneer u uw bulldozer bij ons huurt kunt u altijd rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Wilt u de werkzaamheden liever uit handen geven? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Naast de verhuur van machines houden wij ons namelijk ook bezig met de realisatie van (onder)aanneming van GWW-werken.

Waarvoor schakelt u ons in?

Kiest u voor een bulldozer uit onze verhuur met machinist, of geeft u liever de hele klus uit handen? In beide gevallen zijn wij u graag van dienst. Neem contact op door te bellen naar 06 – 51513971 en laat ons uw wensen weten. Heeft u nog vragen? Ook in dat geval mag u ons altijd bellen.

R

Vakmanschap

Kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht