Selecteer een pagina

Shovel huren

Wanneer u een shovel wilt huren, gaat u naar Verhelst Verhuur. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van een Volvo L60 Wiellader, die kan worden ingezet voor een veelzijdigheid aan werkzaamheden. Deze machine wordt verhuurd met een ervaren machinist zodat u zeker weet dat de werkzaamheden efficiënt uitgevoerd worden.

Voor welke werkzaamheden wilt u een shovel huren?

Een groot voordeel van de verhuur van een wiellader, is dat deze machine voor een veelzijdigheid aan werkzaamheden kan worden ingezet. Dat komt omdat het mogelijk is om onze wiellader uit de verhuur te voorzien van verschillende werktuigen. Zo kan de wiellader bijvoorbeeld voor egalisatiewerkzaamheden worden uitgerust met een 3 meter brede laser of een GPS gestuurde leveller.

Kies voor verhuur van een wiellader óf geef de hele klus uit handen

Door een shovel te huren heeft u het juiste materieel in huis voor diverse grondwerkzaamheden. Naast de verhuur van een wiellader, houden wij ons ook bezig met de realisatie van GWW-werken. Dit doen we door middel van (onder)aanneming. Door ons hiervoor in te schakelen, profiteert u van vakmanschap en kwaliteit.

Neem contact op en ontdek wat onze mogelijkheden zijn

Wilt u een shovel huren inclusief ervaren machinist? Of wilt u ons inschakelen voor de realisatie van GWW-werkzaamheden? Neem in alle gevallen contact met ons op via 06 – 51513971. Ontvangt u graag meer informatie over onze mogelijkheden? Wilt u ons nog iets vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op via bovengenoemd nummer. Wij helpen u graag om uw GWW-werkzaamheden tot een succes te maken.

R

Vakmanschap

Kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht