Selecteer een pagina

Profileren van oppervlakken

Bij Verhelst Verhuur bent u aan het juiste adres voor het huren van materieel dat geschikt is voor het profileren van oppervlakken. Hiervoor bieden wij u verschillende opties . Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van een Volvo L60 Wiellader. Deze wiellader is in te zetten voor verschillende werkzaamheden en kan worden uitgerust met verschillende werktuigen.

Met het juiste materieel voert u het profileren van oppervlakken efficiënt uit

Wanneer u oppervlakken wilt profileren, kunnen wij de wiellader voorzien van extra apparatuur. Denk hierbij aan een drie meter brede laser of een GPS gestuurde leveller. Om er zeker te zijn dat het profileren van de oppervlakken efficiënt gebeurt, sturen wij een ervaren machinist mee. Naast de verhuur van machines, houden wij ons ook bezig met de (onder)aanneming van werken in de GWW-sector.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Zoekt u naar het juiste materiaal voor het profileren van oppervlakken? Of wilt u dit graag uitbesteden? Bij Verhelst Verhuur bent u hiervoor aan het juiste adres. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact op door te bellen naar 06 – 51513971 en laat uw wensen weten. Heeft u nog vragen? Ook daarvoor mag u ons altijd bellen.

R

Vakmanschap

Kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht