Selecteer een pagina

Leveller huren

Wilt u een leveller huren omdat u egalisatiewerkzaamheden wilt gaan uitvoeren? Daarvoor bent u bij Verhelst Verhuur aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een Volvo L60 Wiellader, die uitgerust kan worden met onder andere een GPS gestuurde leveller. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem direct contact op!

Een leveller huren om uw egalisatiewerkzaamheden efficiënt uit te voeren

Wanneer u egalisatiewerkzaamheden gaat verrichten, wilt u vanzelfsprekend dat dit op een efficiënte en vooral goede manier gebeurt. Om deze werkzaamheden beter te kunnen uitvoeren, is het verstandig om een leveller te huren. Met dit werktuig zorgt u ervoor dat oppervlakken in korte tijd volledig vlak zijn.

Ontdek de opties voor het huren van een leveller

Het is bij ons mogelijk om een leveller inclusief machinist te huren. Deze heeft jarenlange ervaring met het werktuig en kent de werking ervan door en door. Onze machinisten zijn ervaren en bekwaam met een diversiteit aan GWW-werkzaamheden. Als u de leveller wilt huren, nog vragen heeft of meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, kunt u bellen naar 06 – 51513971.

R

Vakmanschap

Kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht