Selecteer een pagina

Lasergestuurde leveller

Een lasergestuurde leveller is een werktuig dat het verrichten van egalisatiewerkzaamheden aanzienlijk gemakkelijker en efficiënter maakt. Deze machine is uiterst geschikt voor het verdelen van basismateriaal, het verdichten en het nauwkeurig egaliseren van materiaal. De leveller wordt aangebracht op een wiellader. Bij Verhelst Verhuur gebruiken we hiervoor de Volvo L60 Wiellader. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor het huren van deze wiellader inclusief lasergestuurde leveller.

Huur uw lasergestuurde leveller inclusief gekwalificeerde machinist

Bij Verhelst Verhuur vindt u veel ervaring en vakmanschap. Wij voorzien u van persoonlijk advies over welke machine voor uw toepassing het beste kan worden ingezet. Bij het huren van een lasergestuurde leveller wordt deze bediend door een gespecialiseerde machinist. Zo weet u zeker dat de egalisatiewerkzaamheden vakkundig gebeuren.

Interesse in het huren van onze bouwmachines?

Vakmanschap en kwaliteit, dat is wat u kunt verwachten wanneer u een lasergestuurde leveller huurt bij ons. Heeft u interesse in het huren van een van onze bouwmachines? En wilt u een offerte aanvragen? Bel dan naar 06 – 51513971 en kom meer te weten over de mogelijkheden. Wilt u eerst nog wat vragen over onze machines of dienstverlening? Ook dan mag u ons natuurlijk altijd bellen.

R

Vakmanschap

Kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht