Selecteer een pagina

Laserbord GPS besturing

U huurt uw machine met laserbord GPS besturing bij Verhelst Verhuur. Bij ons kunt u vertrouwen op een brede ervaring in het grond-, weg- en waterbouwwerkveld. Onze machines beschikken over de nieuwste technieken, waaronder laserbord GPS besturing. U weet dus altijd dat u een bouwmachine van de hoogste kwaliteit huurt.

Hulp bij laserbord GPS besturing door een ervaren machinist

Wanneer u bij ons een bouwmachine met laserbord GPS besturing huurt, is dit inclusief een ervaren machinist. Hierdoor kunt u erop rekenen dat de werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd en dat u de maximale waarde haalt uit het huren van een machine.

Egalisatiewerkzaamheden op de planning? Wij leveren de juiste machine

De Volvo L60 Wiellader die u bij ons kunt huren, is geschikt voor verschillende werkzaamheden. Heeft u de wiellader nodig voor egalisatiewerkzaamheden? Dan kan de machine worden uitgerust met een GPS gestuurde leveller. Dit laserbord met GPS besturing helpt u de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Neem contact op voor meer informatie

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 06 – 51513971.

R

Vakmanschap

Kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht